Monday, April 9, 2012

Kenduri Merisik


Mesti korang terkejut kan x penah-penah saya update kesah kenduri kendara nie 
kan?? Siapa yang merisik nie? Cik Ayu Barbydol ke ? Pada 7 April 2012 alhamdulillah
selamatlah sudah majlis merisik pada hari tersebut semuanya berjalan dengan lancar.
Rombongan lelaki sampai selepas sembahyang Zohor punya nervousnya nk 
menunggu rombongan pihak lelaki.


Nie dia cincin blah rotan yang telah di sarungkan oleh Opah pihak lelaki. 


Niela dia rombongan pihak lelaki. Punyala ramai mana x nervous kan ?Makanan yang 
dihidangkan simple-simple je karipap, bihun goreng, kuih limas and macam-macam lagi la 
yang dihidangkan dah mcm kenduri bertunang plak.Tarikh pertunangan pada 5 Mei 2012 lagi 
sebulan je lagi. Hantaran Mas Kahwen RM9001  macam pelik la plak letak harganya. 
Tak kesahla macam mana pun yang penting selamat segala apa jua urusan ok.

Mesti x percaya cik ayu dah di sunting orang. Hehehee baca sampai abis k entry nie
yang sebenarnya maksu saya yang merisik. Owner blog lambat lagi tengah 
mengumpul duit untuk kukuh baru la pikir ye idak?




Nie la dia maksu saya yang merisik tu bukan Cik Ayu Barbydol ye. Mak Andamnya 
saya la yang mekapkan. Just simple mekap sebab nk save bajet skit
la katakan. Insyallah bertunang nanti pun saya jugak sendiri mekapkan. Tak adalah
pandai mana pun mekap tengok tutorial dari Zoey Zau Yah.
Semoga berbahagia ye Maksu ^^



2 comments :

  1. Lah,mula2 mag sy ingat Ayu yg dirisik.Rupanya Maksu.Skrg,sy pulak risik Ayu untuk segmen ni :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-feberet-color.html

    ReplyDelete
  2. cantikknyee mekapp ! walaupun simple je kan ^.^

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol