Wednesday, June 29, 2011

♥ Malu ♥

Aiii reader today aku nk gtau korag aku malu sgt arnie...why??
aku ingat arnie cuti la xg kj.... ikut harian calender cuti ISrak Mikraj..
dengan muka selamba la cuti arnie...aku klo dpt cuti bagun tengahari..hahaha ank dre ape la aku nie kn bgun lwat...!!


so nk xnk terpkse jugak la aku kj arnie..wawawawa bos bising soh dtg kj..
jadik now aku tgh bkerja la nie..huhuhuhu...wat lawak betuii la..
patutla adik aku yg kenik 2 sekolah arnie...memandai je aku wat cuti sendri kn dh kne mare...huhuu... ^^ jadik kesimpulannye jgn MALAS bkerja k...

Tuesday, June 28, 2011

♥ JOM JOIN BLOGLIST BUDAK KUAT PERASAN TU..! ♥


Aii member bloger sekalian baru tadi aku trai msuk blog 
BUDAK KUAT PERASAN  huhuhuhuhu ^^ 
aku cbe la trai join bloglist "BUDAK KUAT PERASAN NIE " 
aku pn dikategorikan kuat perasanla jugak coz trai join excited plak aku ^^..



Tarikh ttp 28/06/11
Join Bloglist budak perasan nie arnie la last !! 
ape tungu lagi trai la join k...korang klik bawah nie k masih sempat lagi ^^ 





Monday, June 27, 2011

♥ Gastrik ♥

Aiiii sume....
arnie aku x berapa nk sihat sgt tp sempat lagi nk update blog aku niehhh.. huhuhu ^^
Penyakit Gastrik aku nie muncul kembali!!...aduaiii senak yg teramat sgt...
mcm ditusuk ngn pisau...cre yg terbaaik untuk hilangkan gastrik adlah jge pemkanan...
x boleh mkn lebih n xblh mkn kurang...klo dua2 xleh pndai2la korg bajet nk mkn bnyak mn.. kepala aku nie pn berpusing mcm disko sudah..
selalu terjadi pnyakit gastrik nie dikalangan girlz...salah satu punca sebbnye nk diet sangat 2 pdahnye like me hahaha ^^ now aku da de penyakit gastrik time umur aku 18thn..u no why?? aku cube diet time umur 18 coz ditingalkan kekasih sb fat !! how dare boy x suka gadis fat ya ?? now im appy my belove b don't care aku fat ke x stay luv me forever.. 
♥ U PAPA (hehee gedik sebentar ) ^^ bagi girlz2 yang xd gastrik jgn cri pnyakit suda la nk diet2 sgt k...ambik la iktibar dari aku nie..sb nk kurus terus ad pnyakit gastrik...lalalalaa...klo korag suka like k ^^


Sunday, June 26, 2011

♥ Kahwin Muda ♥


Aii member2 bloger sekalian topik mengumpat  arnie adalah KAHWIN MUDA..
Best ke korang kawen muda2 nie??? boleh menjamin kebahagiaan ke kawen awl2 nie???
aku pn pkir 2,3,4x nk kwen nie...rsau la sekarang mcm2 kwen cerai je..huhu ^^
expecially artis kite skrg bcerai suda...bagi yg girl2 nie kwen muda korang dah taw ke sal bab dapur nie??? klo xtaw xpyh kwen la...mknenye periuk belanga x berasap la kt dapur...nk bagi laki mkn pe??...xkn mkn luar je ari2 lme2 bankrup la si suami nie 
betol x??
in kes skung ramai yang kwen dari umur 18 thn lepasan SPM ?? why?? tolong bg sebab np korang kwen awl2 nie ?? maybe dah sampai jodoh agaknye...aku sendri yg umur 21 thn blm lagi kwen2..huhuhu ^^ ble dah kwen suami yang berkuasa nanti...wat silap skit kite yg pempuan nie dpt dosa melawan suami..huhuhuhu best jadi lelaki !!..tp PERINGATAN pada kaum Adam jgn lpe tangungjawab besar lpas kwen nanti k.
klo korang suka topik shaye bab kwen muda like k ^^


Friday, June 24, 2011

♥ Juara Maharaja Lawak ♥


♥ TAHNIAH KUMPULAN SEPAH !! ♥

SEPAH  dinobatkan sebagai Maharaja Lawak tahniah....Naib juara dimenangi oleh Jozan...Tempat ketiga adalah nabil...patut ke Nabil dapat tempat ketiga??? huhuhu sepatutnye Jambu btol x?? Jambu lagi hebat persembahannye dari nabil... its ok maybe 2 rezeki nabil pe2 pn gud luck nabil...Bagi kumpulan Jambu jnganla besedih anda memg Jambu n terbek sgt pada mlm 2 !!

♥ Persembahan Dari Kumpulan Sepah ♥


Ini adalah persembahan yang terbaik aku nengok pada malam finalis 2..kecut perut aku tergelak terbahak2...nk mencurik terus x menjadik sebab ustazah semput nie..tahniah Sepah...Korang memang layak gelar juara la...huhuhuhu...bg member bloger klo korang cuka like la k  ^^ 






Tuesday, June 21, 2011

♥ Maharaja Lawak ♥


Siapakah antara meraka akan begelar sebagai Maharaja Lawak ??

 ♥Jozan ♥


 ♥ Sepah  ♥



 ♥ Nabil  ♥



 ♥ Jambu ♥



Marila sme2 kite nengok Maharaja Lawak Jumaat nie at Astro Warna...jgn x nengok rugi. Paling terbaik adalah Jozan u no why??  aku gelak terbahak-bahak sampai kuak ayark mate...huhuhuhu..hope Jozan juara dalam Maharaja  Lawak..


Maharaja Lawak akan ditayangkan di Astro Warna bg spe2 yang belum melanggan Astro Warna cepat2 la wat tempahan sekarang semta2 untuk menyaksikan Maharaja Lawak yang final pnye nie pada 24/06/2011...




Thursday, June 16, 2011

♥ Lirik Lagu Ungu Percaya Padaku ♥

Aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

Berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

Ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku
saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)
agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

Tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

Berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

♥ Lagu nie khas untuk dia miss u so much ♥

Wednesday, June 15, 2011

♥ IBU BAKERY ♥


♥ PERHATIAN  ♥

Kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan kuih raya sila lawati blog ibu bakery makyang saya yang membuatnye..pelbagai jenis kuih raya yang terdapat disane..jika berminat klik link bawah nie ok ^^

 Klik Gambar dibawah ini 







Tuesday, June 14, 2011

♥ Pitbull - Give Me Everything Lyrics ♥


tonight i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight
i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight 


lets do it tonight

grab somebody sexy tell 'em hey
give me everything tonight
give me everything tonight
give me everything tonight
give me everything tonight

excuse me
but i might drink a little bit more than i should tonight
and i might take you home with me if i could tonight
and i think you should let me cause i look good tonight
and we might not get tomorrow

tonight i will love love you tonight

give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight
i will love love you tonight
give me everything tonight
for all we know we might not get tomorrow
lets do it tonight
lets do it tonight
grab somebody sexy tell 'em hey
give me everything tonight
give me everything tonight
give me everything tonight
give me everything tonight

excuse me
but i might drink a little bit more than i should tonight
and i might take you home with me if i could tonight
and i think you should let me cause i look good tonight
and we might not get tomorrow








Monday, June 13, 2011

♥ Gunung Lang ♥


♥ Me n Maksu ♥

Time nie kami g Gunung Lang at Ipoh Perak....mencari ketenangan disinila tempatnye...suasana yang nyaman klo ad msalah dtgla kt snie confrm leh apy semula. Dalam pix nie klo aku  nmpak keterlaluan demok sgt just ignore je...huhuhu...baby cacing + lemak KFC  penuh dalam prt ..huhuhu ^ ^


♥ u smile i smile ♥




Tuesday, June 7, 2011

♥ KARAK ♥


 ♥ Cinopsis  ♥

Filem Karak ini mengisahkan sebuah cerita lagenda dan kisah seram di sepanjang lebuhraya Karak dan merupakan filem seram cubaan pertama terbitan KRU Studio yang diarah oleh Yusry Abdul Halim.

Empat orang pelajar kolej yang sedang dalam perjalanan pulang ke Kuantan setelah menghabiskan masa malam mereka di Kuala Lumpur. Semasa perjalanan pulang, mereka terperangkap di dalam kesesakan jalaraya di sepanjang lebuhraya Karak.

Mereka perlu pulang segera esoknye menghadiri kuliah pada keesokan paginya, lantas memilih untuk menggunakan  jalan lama tanpa mengetahui jalan yang mereka pilih akan merubah hidup mereka dengan pelbagai kisah yang menyeramkan.

itu adalah cinopsis bagi kisah seram filem karak..hantunye pn sempoi2 je...boleh dikatakan suara aku yg paling over jerit kt pangung hahhaa...tahniah daripada saya kepada yusri KRU... memg terbaik...baguih sgt2...len kali buat lagi filem hantu g... ^^


♥ Trailer Filem Karak ♥






 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol