Monday, March 23, 2015

IN MAGAZINE EDISI JUN 2013





...Assalamualaikum...

Terlebih dahulu ayu nak ucapkan terima kasih kepada Majalah Remaja sebab memilih blog ayu menjadi ruangan blogspot keluaran 1 JUN 2013. Macam tak percaya blog Cik Doll masuk Remaja kome. Yang paling terujanya satu page tu blog Cik Doll je. Semalam just saja-saja membelek majalah remaja trai tengok-tengok punya la terkejut dalam ruangan blogspot 
"FANTASIA AYU BARBYDOL"
menjerit la apa lagi kat kedai tu mujurla tak ramai orang. Over kan  cik Ayu Barbydol kita nie heheheehe ^^



Entry yang di paparkan di ruangan blogspot ini berkaitan dunia mendesign Cik Doll. Dah sedia maklum ayu banyak memperbanyakkan design blog. Perasan tak siap bagi markah lagi tu. Alhamdulillah jadila 4/5 kira banyak jugak tu kan ??

Kalau korang nak baca lebih lanjut pasal BLOG AYU BARBYDOL di  REMAJA apa tunggu lagi cepat-cepat pegi beli edisi JUN 2013. Tq Remaja memilih Blog Ayu Barbydol dalam ruangan blogspot beribu orang dalam dunia blogger ayu terpilih. 

Terima Kasih !!

12 comments :

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol