Saturday, April 28, 2012

Hangout Sesame Lagi



A s s a l a m u a l a i k u m

Semalam kami hangout sesama lagi. Macam biasa dengan kawan bloger saya
Aimi Farhana. Kami sentiasa bersama bak kata perpatah "Air Di Cincang
Tidak Akan Putus" itu la kami sentiasa bersama. Kami bukan berdua
tapi bertiga dengan Melisa. Firstly kami pergi ke Ipoh Parade nak shooping,
tengok wayang, makan yang penting bergambar tu adalah wajib bagi kami
berdua kan2 Amy ?

Kami makan dekat MarryBrown untuk breakfast. Jarangla makan dekat
MarryBrown yela dekat Ipoh Parade tiada pilihan tempat makanan
yang menarik pun. Dekat Food Cord rasa x menyelerakan tempat 
makanan dia. 


Nie dia menu breakfast saya Chicken Rise boleh la tahan rasanya. Kalau korang
teringin sangat nak merasa Chicken Rise nie pergi la mana-mana 
cawangan MarryBrown di lokasi anda. 


Nampak lain kan muka Cik Amy kita nie pakai tudung bawal. Dah macam muka
zaman sekolah dulu macam tu la gamaknya kot hehehe. 


Dalam kami bersuka ria kita di gemparkan dengan gegaran Gempa Bumi yang 
berlaku di Perak, Pulau Pinang, Langkawi dan kesemua yang terlibat dalam 
gegaran Gempa Bumi semalam. Semoga allah melindungi kita. 



1 comment :

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol