Thursday, May 19, 2011

♥ MY FAVORUTE FOOD ♥

 ♥ KFC  ♥


Niela favorute food aku ayam KFC nyam..nyam....  dalam sebulan 2 dua kali mamam KFC huhuhuhuh 2 sb aku demok da skung hehehe >.< 


Next Cheezy Wedges i like it...klo mamam KFC xsah klo x bli chezzy wedgess...my fevourite no 1... paling lazat ble dimkn dengan mayonis emmm lemaknye yg sedap 2 taw...


♥ PIZZA HUT 


Nie adalah logo pizza hut my favourite no 2..


Nie pizza BBQ alamak jadik lapar plak tengok pizza nie lme x mamam....
sedpnyee...laalllalaa.... >.<
bg spe2 yg xpenh mamam PIZZA BBQ traila memg sedap sesangat2 sampi x larat nk bgun sb terlmpau kekenyagan huhuhuhu....




Friday, May 6, 2011

DOWNLOAD MOVIE HIKAYAT MERUNG MAHAWANGSA




Today aku download movie 
HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA.... 
spe2 yg x nengok movie nie memg rugi... nk taw sb pe rugi x nengok coz actor of merong mahawangsa very2 hensom boy... i like it huuhuhu.. ^ ^ ( "gatainye aku" ) dalam cite nie ad cmpur aduk malay n english biasa la actor dalam cite nie sume bukan org2 malaysia... paling kelakar sgt dalam cite nie muka jihan miskin like a girl coz dia ambut pnjang la dalam cite 2..

First time aku g wayang tgok cite yg sme.. mule2 g n BFF aku Ieka..second  tgok ngn beloved papa..huhuhu buat perabis duit je tgk cite yg sama 2x...lalalala...
The End of the story hero dalam cite nie mati so sad  la huhuhuh :(
pe2 pn thx for yusri KRU yg  wat cte nie pling best ...

spe2 nk taw mcm mn nk download movie nie 
klik link nie http://www.syok.org free je taw...cubela trai mudah sje ^ ^



Thursday, May 5, 2011

♥ SAYA N SHAWL ♥

Why saya suka pakai shawl....?? sb senag nk pakai xpayah nak gosok2 tudung...category shawl xpyh bergosok

♥ SHAWL CRUMPLE / SHAWL SUBANG ♥


niela contoh shawl crumple or shawl subang klo nk pangil... depends la klo spe2 nk pkai shawl jenis nie pakai je mcm mn pn tetap nampak cntik. tp yg sushnye sb jenis crumple nie leh nmpak belakang la seb tudung dia pendek..boleh di ejas bagi xnmpak belakang...

♥ SHAWL ROSE ♥

Seterusya shawl jenis Rose yang nie paling comel bli dri on9 shop dri kak sewry cantik n comel nie..bile pakai
 je rse sejuk xrse panas seb kain dia halus sgt...


nie rupa shawl rose...nmpak besar je bunga rose nmpak anggun dan begaya..tp dalam pix nie mulut aku like a duffy duck huhuhuhu ^ ^ so shine...

♥ SHAWL BENAZIR ♥

yg nie plak jenis simple pnye shawl tp npak nice je...yg nie aku minat sgt2 sush sgt nk crik...sb da abis stock..tp alhamdulillah dpt jugak aku beli dri kak wafico bli secre on9 jugak..


sesuai dipakai inner cotton warna pink + purple memg masyuk huhuuhhu... ^ ^

♥ SHAWL COTTON ♥

yg nie plak shawl cotton ad bentuk tulisan n pe2 jela...tp aku ad 2 helai shawl cotton nie mcm2 jenis seb harga dia pn murah je dalam RM 8.00..


nie shawl cotton tp shawl pinjam je nie huuhuhuhu...dri cik salmah my fwenzz...
klo nak taw aku memg gila shawl....sebulan sekali msti beli.klo nk bli 2 rambang je mate rse nk borong abis...hehehe.. ^ ^ trai la pkai shawl sume cntik xd yg x cntik ...



 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol