Sunday, December 11, 2011

Segmen Geng Purple-licious



Dengan berasa bangga nya Cik Barbydol telah di invite oleh Adik Supergirl dari 
Segmen Geng Purple-Licious. Blog dia pun comel sangat dari blog Cik Barbyol.
Cubala terai masok segmen nie untuk mengeratkan silraturahim antara
bloger-bloger yg lain betol x??? Jadi x salah kan ? Klik dekat Gambar bawah
nie untuk join...



Ok dalam segmen 2 Adik Supergirl nie tnya Why you'all suka purple??? Nak tahu 
nape Cik Barbydol minat sgt warna purple? Bagi Cik Barbydol warna
purple nie terlalu unik sgt. Kalau kita pandai contrakan warna purple nie akan
lebih cantik sedap mata memandang. Paling Cik Barbydol minat antara
purple + hitam + pink. Cuba trai contrakan warna campuran nie mesti cantikKan.
So Adik Supergirl itula jawapan dari Cik Barbydol napa suka sangat warna purple.
Pada dasarnya dari warna pink beralih ke purple lebih menarik :)

Bagi sesiapa yg nk cuba segmen nie baca dekat bawah nie macm mn nk join ok  :-

follow blog aii utk tahu perkembangan segmen .
buat satu entry dengan tajuk 'Segmen ; Geng Purple-licious' .
ambil banner comot kat atas tuhh , then tepek sejibik kat entry you'all thadi .
then , bagitao aii whyy you'all suke purple .
tag pada sesiapa yang kamu tahu suke purple jugakk & pastikan dorang tahu
lastly , link kan kepada aii kat comment bawahh okayy (:

Tag yg Cik Barbydol tujukan Ialah Amy Farhana sahabat Cik Barbydol. Dia pun 
asal purple skung dah tukar lain. Hope Amy nk join walaupun x purple ok. :)


1 comment :

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol