Saturday, December 17, 2011

"1st Giveaway by Anis and Aina"





Mood Cik Barbydol tengah sakit tp sakit-sakit nie sempat jugak join
"1st Giveaway by Anis and Aina". Cik Barbydol telah ditag oleh
adik Leeyana Amzar untuk join giveaway nie ^^

http://1.bp.blogspot.com/-AqvjeiiIr4w/TuIcPIDEcJI/AAAAAAAAACo/KuqTQucuWDk/s1600/39rGI.png

Bagi sesiapa yg nak join "1st Giveaway by Anis and Aina" ikut syarat-syarat 
dibawah nie :-
Warganegara Malaysia
Seorang Blogger
Follow Blog Anis & Aina
Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk "1st Giveaway by Anis and Aina"
Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Anis & Aina
Tag sekurang-kurangnya seorang atau lebih. Pastikan mereka tahu
Dah siap buat entry, copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Anis & Aina
Pastikan link entry dihantar sebelum 1 Februari sbb tu adalah tarikh tutup GA ni

Cik Barbydol tag dekat my beloved blogger

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol