Saturday, December 3, 2011

Pertemuan Terakhir PART 1



Dah lama cik barbydol x update blog.. Sedih rasanye nk wat entry kali nie. 
Sedih rasanya pertemuan terakhir antara sahabat bloger cik barbydol 
Aimi Farhana n dua yang lain Fyna & Mel. Mereka telah pun tamat Li Jumaat 
lepas. Hari terakhir mereka kami berjalan kat JJ sambil2 tu shopping sekali. 
Dalam sedih-sedih 2 ada gelak ketawa kami.



Time nie kami dekat Food Court JJ .. sempat ambik gambar sesama. Perut 
terasa lapar sangat kami trai makan dekat Johnny's Restaurant. First time
mkn dekat sne memg best sgt.


Nie menu pilihan Cik Barbydol CHIKEN RISE & DRINK STRAWBERY xmahal pun
bajet makan n mnum pun dalam RM 10.00 abis la.. Puas hati makan sebab sedap
sangat bebalui la makan dekat situ murah pun murah kan ???


Kami bergambar depan Johnny's Restaurants muka cik barbydol agak kelakar
sangat huhuhu.. Mesti aku rindu dekat korang sangat. Hope korang jgn lupa
aku dekat sinie ye.

Selepas makan kami karoke plak melalak sampai 2 jam. Happening sangat.
Pilihan lagu kami enjoi je tp amy memg minat lagu jiwang-jiwang.
Suara pun sedap ibarat irama dan lagu tidak dapat di pisahkan. :P


Nampak over sangat Cik Barbydol karoke. Melalak puas-puas hilang segala 
masalah.Selepas karoke kami terkejar-kejar nk tgok wayang plak tgok movie
Ombak Rindu memang best sangat sampai menitiskan air mata. Cik Barbydol
x sempat nk begambar dekat sana. :)

Nantikan PERTEMUAN TERAKHIR PART 2 plak ye :)


No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol