Tuesday, August 30, 2011

RAYA RAYA RAYA


Salam sume.. Best ke raya tahun nie??? Arap2 tahun akan dtg ti 
kite berjumpa lagi pada bulan Ramadhan. Bila dengar takhbir 
raya sebaknye hati nie teringt dekat si dia.
Mesti segak dia di pagi raya.Huhuhuhu..

Apa tema korag raya tahun nie??? Tema ku pg raya pink lo ^^
aku nie x abis2 pink. Bilik Pink. Baju Pink nasib badan x pink.
Aku mcm biasa pg2 bagun awl nk tolong ibu wat kj dapur x 
sempat nkg SEMBAHYANG RAYA  OMG sian BFF aku pi sorg je MASJID.
Nama je aku nie dok dalam kawsan masjid tp xg pn.
Malunye... 


Tgokla rupa ku yg tembam nie. Tadaaaaa niela style aku dpg raya. 
huhuhuhuhu. Nampak over sgt ke aku mekap nie???
Aku xpenh nk pakai Eye Shadow nth knpe pagi raya 2 aku terigin benar 
nak memakai. Jom tegok pix yg lain plak kt bawah nie.


Tgokla rupa ku setimbun kedempolnye. Aduaii puasa mcm mn pn
stay jugak nmpak aku gemok. Pi timbang kt TESCO lagi nek ad la.
huhuhuhuhuhuu.. Tambah2 ibu masak rendang ayam memg perrrrr
sgt la dok mkn je aku nei.. Ok kite pi tgok next picture ^^



Time nie aku berposing dekat umah Opah ku yg tercinta. 
baru lpas melantak rendang.Aishhh mane x gemok. 
Kat umah mkn umh opah pn mkn.
MAKAN MAKAN MAKAN je aku ingt di pg raya.
Huhuhuhu adik ku yg sorg nie asyik nk marah aku je klo badan aku
nek. Nak wat cmne huhuhuhu ad selera mkn. 

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol