Monday, March 26, 2012

Kami Bertiga


Yesterday kami bertiga hangout sama-sama. Dah lama la x kuar berdating dengan diorang nie
selalunya kami berempat. Melisa x dapat la plak nk join sebab alwayz bzy dengan asygment.
Insyallah nanti ada rezeki kita hangout lagi k.. ^^

Firstly kami pegi Jaya Jusco tengok wayang dulu cite 7 Petala Cinta. Best giler la
saya leh bagi 4 bintang la.  Ada la sahabat bloger saya nie Aimi Farhana.
dia pun teriak bukan dok main aishhh.. Mengata orang pandai awak sendiri pun 
xtahan kesat-kesat air hingus sebab sedeh la. Serius x tipu.


Klo berjalan x sah klo x berposing kan ?? edit je nie bagi nampak kuruih tapi
hakikatnya awak nie temok le. Lepas pegi JJ kami pegi Taman DR wat shoot
la plak kat sana kan ?


Nie la kami like budak sekolah. Di kiri Penolong Ketua Kelas. Tengah Guru Kelas.
Di kanan Ketua Kelas. Ada x mcm muka kanak-kanak riang ?? Photo nie khas
untuk majalah sekolah kanak-kanak riang punya. Hehehe 


I like this picture candid la orang putih kata. Cuaca time tu pun dah mendong.
Ipoh always nk hujan je. Insyallah next time kita jumpe lagi korang kat 
Lumut plak kita hangout sama2 ^^ 

 

3 comments :

  1. thanks to :) crdt photo to him <3

    ReplyDelete
  2. wah..bestnya p tgk cita tu...dengaq kata mmg best kan..nak tgk juga hehe.. :D
    emm gambaq last tu memg lawa lah :D

    ReplyDelete
  3. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol