Thursday, March 1, 2012

Header-Header Ku Yang Tomot


Nape ye sebut header yang tomot nie kan? Yela selalu design header orang 
yang oder nampak tomey je bila awak punya macam comot2 je taw.
Tadi saya design header terbaru untuk Ayu Barbydol punye.


Adakah ia nampak terlalu kelakar mcm ada tanduk kerbau la plak.huhu..
dah xd idea untuk mendesign terlalu blur la orang katakan.


Yang nie header lama masa tema blog saya warna purple gilr. Alahai rasa nk tukar 
yang warna lain tu tukar pink plak. 
Apa pendapat korang yang mana lagi cantik ye header yang saya desigkan ?

4 comments :

  1. chantek ^-^
    mana ade tanduk pun ..
    saya pun baru blja buat header malam tadi .. datang la menjenguk blog sy ..

    ReplyDelete
  2. lawa lahh (; untunglah , pandai buat header . saya x pandai ;\

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol