Saturday, January 14, 2012

Hangout With Maksu Mamam Macdonald


Update kali nie kesah nk mkn je... Nama lagi azam tahun baru nk mkn bnyak.
Hehe xdla gurau je..Alhamdulillah rezeki Tahun baru nie dapatla pendapatan 
lebih sikit. Kali nie biar sy pulak belanja maksu makan. Cadang nk makan MCD 
dekat Jaya Jusco je last minit punya plan makan dekat MCD Kampar. Punyala 
jauh kami merendek sampai kesana.


Macam biasa x sah klo x begambar dekat sana. First time dtg kampar nie. 
Cantikla jugak x mcm kampung sgt bandar la jugak. Siapa dok kampar taula 
dekat mana lokasi MCD Kampar nie kan?


Nie antara menu yg kami order. Prosperity 1 set & Mac chicken. First time makan
Prosperity punyala pedas. Baru makan roti dah mengelupur pedas. Wat lawak 
betol la.Tengok dekat iklan tv mcm sedap je makan. Bila makan fuyooo 
pedas x terkata. Terlalu banyak Black Paper.


Siapa nie jejaka kacak di sebelah maksu sy nie ?? Inilah dia jejaka pilihan 
maksu. Alhamdulillah bertemu juga jodohnye sekian lama single. Sorry bakal 
paksu sy ambik gambar nie senyap2. Alahai malu2 kucing plak maksu nie. 
hehehe ^^


Tengok dekat belakang saya tu HOTEL GRAND KAMPAR cantik giler.
Tak sangkala ada hotel sebesar n secantik mcm tu. Klo korang trigin 
nk duduk kt hotel tu senang2 moh le ke kampar ye :)



No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol