Monday, September 26, 2011

Tahniah Anda Mendapat UNIKL !!


Tahniah dari aku huuuhuhuhu...^^
Perlu ke aku bngga mendapat UNIKL nie? swasta wooo x 
mampu nk bayar yuran. Aku just suka suki je isi borg UNIKL nie 
x sngka leh dapat nie.mcm x pecaya je.klo dapat UITM ke seronok
 la jugak huhuhuhuhu.Aku dah gtaw fmly aku terpulang kt diorng la nk
 antar aku ke x kt UNIKL nei...

Jauhnye berjauhan dari fmly dekat Kuala Lumpur 2 xnkla 
berpisah ngn Ibu ku. Aku dapat Jurusan DIPLOMA MULTIMEDIA. 
Baru je nk berangan nk memiliki sebuah kereta Myvi hahaha.
Duit simpanan ku semate2 untuk kreta klo fmly soh pegi aku bekorbanla 
duit kereta sambung study.

Tgok dekat bawah nie offer latter bukti yg aku dapat masuk 
Ke Universiti Kuala Lumpur.cube korg klik nie bg nampak size besar skit k.
klo dah sambung study ti xdla ayu barbydol nie update blog selalu (:



4 comments :

  1. nice blog....tuan dia pn tantik...hehehe...follow blog cik nisa gak ea...:)

    ReplyDelete
  2. thanz....jgn puji lebih..malu cye ^^

    ReplyDelete
  3. hehhehe..puji yg btl xpe...da follow blog cik nisa blm ni....heeeeeee..:)

    ReplyDelete
  4. hehehe dah follow dah dear..sory ye late

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol