Friday, September 23, 2011

Syokkkk Abiss gi Lost World


Macam x percaya je aku jejakkan kaki at Lost World of Tambun.. 
Name je dok dekat Ipoh tapi idak la nk g nye...Alhamdulillah 
berjaya jugak aku akhirnya..Perasan x barbydol nie dah 
semakin gemok n tembam ??? nie la rupa ku secara naturelly tanpa mekap.. 
Ruginye Fyna xpg...hehehe..


Jom2 kite tgok ape lagi yg ad dekat Lost World nie.. see pic kt bawah nie.
mcm2 ada.rugi taw klo korg xg n x bce entry aku kali nie..


Yg nie aku masuk kawasan rumah burung..huhuhuhu Amy n Mel x 
berani nak masuk takut katakan..yg sebenarnye aku pun takut jgak 
tp wat berani2 dah le..tgokla badan aku 2 kedempolnye...malu betol..
2la xnk jg badan lagi..!!


Time panas2 kami posing jugak...hahaha makin itam la aku dok 
snie lame2..paling xtahan nye xtaw la seliper sp la yg tersesat kt 
depan kami 2..hahhaa...excited sgtla nk begambar la 2 sampi kasut pun 
tercabut msti si amy la 2 pnye kasut kot.. ^^


2 dia beg2 kami mcm2 la bawak..lebih2 aku la siap bawak sabun 
mandi satu botol besar...baik pnye menyiap aku lp plak bawak sikat 
rambut bnde 2 la paling penting...hehehe..yg pstinye aku enjoi abis..
 klo korg suka entry kali nie like la bnyak2 k...Klo ad salah ejaan maapla 
klo aku nie terlpas pndang lebih2 g si mel nmpak je pun 
mistake aku..hahahaha ^^

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol