Saturday, February 2, 2013

Aku & Dia


... Assalamualaikum ...

Alhamdulillah akhirnya dapat jugak ayu luangkan masa untuk update blog. So 
ada siapa2 rindukan ayu? hehehe Perasan je kan ayu nie. Dah lama ayu x 
update blog nie. Rabu lepas Ayu & my BFF Shafeena hangout 
together-together la katakan. Walaupun hangout bedua je tapi 
kiteorang happening jugak.

Port kami layan movie dekat JJ (Jaya Jusco Ipoh) bukan main lagi best layan 
movie nie " HASEL & GRETEL" heroin dalam cerita nie 
nampak comel kan? jangan main2 dengan gadis comel nie ganas taw aksi 
dia berlakon dalam filem nie.


Mereka nie adik beradik pemburu sihir la katakan. X nak cite banyak korang 
tengok sendiri k movie nie. Sebelum layan wayang kami pekena Johnny's 
punya la lapar nak rak. First time ayu makan dessert kat Johnny's nie 
memang layan sedap sangat.


Tapi sayang x lalu nak makan abis Cik Shafeena tolong abiskan. Beselera sungguh la 
dia makan sedap sangat. Kalau korang tak pernah trai la test rasa sedap ke tak.
Memang sedapla tambah di campur dengan pisang kacang krim memang perfect la.
Lastly kami bergambar bersama KLIK ! KLIK ! KLIK !


Comel x BFF kita single mingle taw. Ada sesiapa nak mengorat meh ayu intebew hanpa 
dulu na layak ke x ngeee :D
Persahabatan yang baik tidak pernah berubah hati. Jauhila perasaan 
buruk sangka setiap persahabatan yang terjalin. Selagi sahabat 
masih menerima kita sebagai seorang sahabat yang baik 
insyallah kekal selamanya.

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol