Tuesday, November 6, 2012

Mereka di Majalah Remaja Edisi November 2012



...Assalamualaikum...


Sekalung tahniah kepada mereka dari Blog EvangelistaNil & Blog SayeSukaPink 
atau lebih dikenali sebagai Yuliana Wahit. Mereka ini kawan-kawan blogger cik doll.
Sabtu lepas punya la belek terbelek2 la orang kata majalah remaja nie tup2 
terpampang blog mereka. Terus zappp beli nak baca kesah blog mereka. Alamak bestnya
 blog mereka masuk majalah.  Cik Doll  pun tumpang gembira sekali taw jadi 
EXCITED . Semalam jadi x sabar-sabar nak online Facebook nak inform 
diorang.  Ingatkan dah tahula pasal nie kan?. Seriously semuanya terkejut besar. 
Cik Doll mengenali mereka semasa menempah Full Template dari Cik Doll sendiri. Ahak
tak sangka blog mereka berjaya menambat hati pihak Remaja-Karangkraf.

Setiap blog yang dipilih akan diberikan markah u olsss  kalau korang nak taw.
Cuba perhatikan gambar dibawah nie ok ^^

Amacam bestkan diorang dapat masuk Majalah Remaja. ?? Blog Cik Doll tak famous 
macam diorang nie. Mereka ini memang terbaik dan layak blog
 mereka di majalah. TAHNIAH !!! ♥♥

12 comments :

  1. alamak.. segannya mention nama yuyu. hehehe.. mmg terkejut beruk lah bila ayu bgtau psl nih. hehe..tq yunk sudi design kan blog yang sangat2 cantik n awesome.. Insyaallah mana tau rezeki next time blog cik ayu pulak masuk magazine. Insyaallah..

    ReplyDelete
  2. @Yuliana Wahit : insyallah yuyu klo ada rezeki.. ayu yang tengok pun terkejut jadi apy la tengok kawan blogger dapat masuk majalah hehee.. tahniah lagi sekali ye ^^

    ReplyDelete
  3. wahh ! tahniah tau .. rezeki2 .. ~ nnti cik doll lah pulak ye :P

    ReplyDelete
  4. @cikmisi leen : INSYALLAH kalau ada rezeki ada la cik doll kat remaja ye ^^

    ReplyDelete
  5. waaa..reeki berblog leh dpat masuk majalah.hehe..best2..:)

    ReplyDelete
  6. Tak lama lagi cik Doll plak laaa.. ^^ =D

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol