Tuesday, June 26, 2012

Majlis Perasmian Pasaraya Mydin Manjoi



A s s a l a m u a l a i k u m....


Ahad pada 24 JUN 2012 selamat la sudah Perasmian Mydin di Manjoi Ipoh Perak. Sekali
lagi saya menghadiri Majlis Perasmian Mydin sebelum nie di Mydin Mall di Meru Raya. Saya 
sebagai anak Manjoi berasa bangga nak tahu sebab apa?? tak penah-penah ada Pasaraya 
Mydin di tengah-tengah kampung gitu. 

Pasaraya Mydin Manjoi nie telah pun dibuka pada hari Jumaat 22 Jun 2012 punyala ramai 
orang-orang kampung manjoi yang berpusu-pusu nak shopping sakan termasuk family saya sendiri 
pagi-pagi dah pegi membeli belah dekat sana. Pasaraya Mydin ini telah dirasmikan oleh 
YB. Dato’ Seri Haji Ahmad Husni Bin Mohamad Hanadzlah, Menteri Kewangan II 
dan merupakan Ahli Parlimen Tambun.


Tidak lupa juga kepada mereka yang menghadiri Majlis Perasmian Mydin ini iaitu
Geng Blogger Perak yang sangat Owsem nie. Bertemu kita kembalik ya..


Di kiri Ros Anisza, Ain. Niaa dan di sebelahnya saya la Ayu.


Inilah wajah kegembiraan kami Geng Blogger Perak dapat bergambar dengan 
YB. Dato’ Seri Haji Ahmad Husni 


Girls Blogger Perak !!! 



Persahabatan adalah hubungan bertemankan yang istimewa. Kita jadi istimewa
kerana bersahabat. Sahabatlah yg mengistimewakan kita.





5 comments :

  1. Manjoi area blh mane ek?lain ea dgn manjong..huhuhu.tak tahu tu nak taye :) best la leh borong dgn harga murah lpas ni!

    ReplyDelete
  2. @ayut : manjong dekat lumut la.. nie manjoi dekat area2 dekat ngn silibin jugak..mcm mn erk nk explain..sp dok area ipoh,jelapang & meru ke taw la kg manjoi macam mna..sp x penah pegi memang boleh sesat hehee ^^

    ReplyDelete
  3. typo tuw .. haha :p

    ReplyDelete
  4. Ea eh ! Dia dah makin comel lah , hehe . :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol