Thursday, June 28, 2012

Freebies Background Flower II (Own Design)



A s s a l a m u a l a i k u m...

Today saya nak share Freebies Background Flower II own design.
Ada 7 colour dalam satu design. Boleh la pilih.. Sesuai dipakai tempalate denim 
macam saya ^^

http://i.imgur.com/LH3tC.png
http://i.imgur.com/LHsC8.png

http://i.imgur.com/6PDZR.png
http://i.imgur.com/Nu13B.png
http://i.imgur.com/XZcgO.png
http://i.imgur.com/gJcRf.png
http://i.imgur.com/m5SwU.png
http://i.imgur.com/enISU.png

10 comments :

  1. cantik .. warna merah tak ada ke ? hehe

    ReplyDelete
  2. Hai , boleh tahu tak camne nak buat macam tu ? imgur.com :)

    ReplyDelete
  3. @Auni Nasyieha : hehehe sory x buat pun warna merah.. warna merah tu garang ^^

    ReplyDelete
  4. @Zati Novelis : pegi dekat http://imgur.com/ and upload background ikut kreativiti design sendiri. ambik url image background tu pada direct link lepas abis upload :)

    ReplyDelete
  5. @Auni Nasyieha : atas permintaan awak sy dah buat background warna merah ^^

    ReplyDelete
  6. thanx comel .. hehe kita ambik oke :) thanx sgt2 ..
    nty dtg blog kita dan tengok :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol