Thursday, November 17, 2016

MEGGIE KETAM IPOH



...Assalamualaikum...

#meggieketamipoh di taman meru. Meggie ketam yang paling best & sedap yang pernah ayu rasa dekat area ipoh nie. Kerap kali juga ayu datang makan dekat sini. Bila balik je umah mentua husband jom pekena meggie ketam. Husband pun jommmmkan aje. Dari kami bercinta-cintan sampai la dah kahwin kami rajin datang makan meggie ketam dekat sinie. 


Bukan setakat meggie ketam je ada menu lain juga tau. 
Ada Meggie Udang, Meggie Udang Galah, Nasi Goreng udang, Nasi Goreng Ketam, & Udang/Ketam Masak merah. Tengok menu dia pun nampak sedap kan. ?? Mari la reramai serbu meggie ketam dekat sini. First time makan kami mencuba meggie ketam dulu. Ayu nie allergic seafood tapi disebabkan ada perasaan ingin mencuba so redah jela makan ketam dan di bantu oleh husband tolong habiskan makan. 



Next-next kami datang lagi.. kami order meggie biasa dengan udang pula. Meggie biasa pun ada ok! Kalau rasa nak makan tak nak ada udang/ketam meggie biasa pun ada.  Conferm tak rugi. 
Selamat mencuba ye ^^

Waktu Beroperasi : Isnin-Sabtu
5PM-12AM
Taman meru 1A Jelapang 30020 Ipoh Perak



5 comments :

  1. Sedapnya....

    *ketam tu mcm tgk kita je... hihi

    ReplyDelete
  2. manggi mmg rare dr dulu, maggi kawin pun sedap..
    tp manggi ketam seketul mcm tu tak pernah rs lg..nak cuba nti

    ReplyDelete
  3. Nak maggie udang galah T.T
    Balik perak nanti kena terjah ni!

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol