Tuesday, August 18, 2015

THUMBS CAFE #IPOH


...Assalamualaikum..

Dah lama cik doll tak menaip so arinie free daptlah hupdate blog. Terliur tak korang tengok menu makanan nie ?? Of course la terliur tetiba jadi lapo nak makan. Location dekat Ipoh perak (THUMBS CAFE). Apa yang menarik kt sini semestinya western food. Bukan setakat western je ada jugak menu lain seperti  nasi kalau yang tak biasa makan western nie jadi ada pilihan tak perlu la risau ^ ^.


Menu pilihan cik doll  Spageti Bolognaise & Chicken Chop with Mushroom Sauce. Setiap kali cik doll datang dengan encik tunang nie pilihan kiteorang.. Rasenya dah 4x kiteorang datang makan tapi tak berpeluang nak update bzy je memanjang. Thumbs cafe nie berkonsepkan ala-ala klasik. Memang menarik kalau korang yang suka berselfie boleh la berselfie bersama-sama keluarga tercinta.


Nak parking kereta pun tak susah mana pun ada je parking kosong korang tak perlu risau nak cari parking cecepat kan. Time cik doll datang hujan pulak lagi bertambah lapar la perut nie nak makan. Jom close-up menu favourite cik doll :-

Spageti Bolognaise 

Chicken Chop with Mushroom Sauce

Lemon Asam Jelly



Nampak menarik + sedap kan ?? rugi kalau korang tak merasa makan kt sinie.. Kawan-kawan cik doll yang duduk area KL, PINENG, PAHANG, TERENGGANU mai la hampe datang IPOH 
sekali sekala nak merasa makan kt sini roger-roger je sementara belum kahwin nie haa.. Kalau korang nak merasa makanan western food sedap kat Ipoh datang ke Thumbs Cafe ok !!


Address : 133, Jalan Sultan Abdul Jalil, 30450 Greentown, Ipoh
Working Hours : 6PM - 1AM
Closed : Tuesday




5 comments :

  1. sedapnyaaa!!!!! spagheti tu menggamit selera sungguh :D

    balas kunjungan ;)

    ReplyDelete
  2. salam kenal... jemput join giveaway contest kita yer :D kita ada souvenirs dari Europe nak kasi :D banyakkk :D

    http://jindrisska.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wahhh .. sedap nampak makanan tu . jemput singgah blog kite yee ...

    ReplyDelete
  4. hai...Yaya Cendana BW (NO.5) dari blog uzu Emas Putih BW sini....dah follow sini...harap sudi follow yaya blek.. :) mohon komen murni di sini...tq... :)

    http://www.yayacendana.com/2015/09/review-telur-pindang-nordin-terkenal-di.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol