Monday, November 10, 2014

Saya di Gerik Perak...



...Assalamualaikum...

Akhirnya baru ada berkesempatan nak update my personal life. Hampir 2 tahun saya tak menjejakkan kaki ke Gerik.. Last day beraya rumah kawan lama. Bila sampai je sini teringat kembali zaman study. Zaman-zaman cinta nak mula berputik di sini la tempatnya. Hanya tingal kenangan je yang penting mulakan hidup baru & kita enjoi hehehe..



Pada 21.9.2014 (Ahad) akhirnya saya sampai di sini juga pergi wedding kawan study dulu. Congrate Nozi kahwen jugak la kawan aku sorang nie. Pergi bertiga je dengan adik dan my beloved BFF Aimi Farhana. Alhamdullillah kami selamat sampai ke destinasi. Selepas je makan kami terus pergi ke Landasan Kapal Terbang Hulu Gerik. Dah banyak perubahan Gerik nie baru tinggalkan 2 tahun dah ada banyak pembangunan di sini.


 Me & lovely sister tak lama lagi nak jadi bini orang dah. Kecik beso je kami nie. Kami tak lepas peluang berposing di lapangan.. Subahanallah cantik sungguh pemandangan di sini. Kalau nk buat PHOTOSHOOT cantik tempat macam nie untuk bergambar kan ??




Lastly sebelum balik ke IPOH singgah sebentar di Taman Inai Gerik bersebelahan dengan Lapangan Terbang tadi. Kami comel kan. ? Kami tetap sama walaupun aimi dah jadi wife tapi tetap perangai giler-giler. Selamat Tinggal Gerik insyallah kalau di beri peluang lagi saya datang lagi. Amin...

4 comments :

  1. cantik! taman inai gerik ye.. nnti kalau berkesempatan.. nak kesana jugak lah (:

    ReplyDelete
  2. @Izzati Amira : memang cantik kt taman inai tu kalau nak bergambar :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, salam perkenalan. Pertama kali jejak sini. Nanti jemput singgah page saya ok.. da..

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol