Saturday, September 14, 2013

Here I Come !! LUMUT



...Assalamualaikum...

Finally baru kali nie Cik Doll berkesempatan nak mengupdate blog nie dah macam sakai.
Alhamdulillah allah memberi keizinan untuk saya bernafas meneruskan kehidupan harian
saya. Here I Come !! LUMUT kami sekeluarga pusing-pusing
dekat lumut. Di sini la bermula kehidupan baru saya. Sepanjang perjalanan kami
sekeluarga IPOH dilanda hujan. Hujan-hujan pun kami meredah juga. Alhamdulillah
kami sampai juga di sini.

Sampai sana kami SNAP. KLIK...KLIKK dah macam model je. Siapa yang tak kenal
Ayu yang suka bergambar. Terleka dengan tiupan angin dekat sana buatkan hati nie
terasa sayu kagumnya ciptaan mu.



Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu terlalu penting dalam
sebuah kehidupan. Tanpa kejujuran hidup sentiasa jadi mainan orang. 

6 comments :

  1. singgah sini..slm knl dr saya..happy blogging :)

    ReplyDelete
  2. done follow sini no. 1015
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. best tak sana. sebab sy tengah carik tempat utk jalan2. kalau best boleh masuk dlm list "must-go"

    ReplyDelete
  4. dah alang2 ke lumut,tak singgah pangkor kee..hihi..
    p/s: ayu dh takamik tempahan edit blog ke?

    ReplyDelete
  5. Haha....sy mn duk ipoh lumut pun x smpai hihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol