Wednesday, October 26, 2011

SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!




Hai sahabat blogger Cik Barbydol..Today cik barbydol nk cite 
sikit nie Cik Barbydol Join SEGMEN Lyssa Faizureen Ajak
Kenali Blogger. Ha korang nmpak x lagi tajuk entry 
cik barbydol nie ha... Ape tgok lagi 
jom la join sme hehehe...

 Latar Belakang Cik Barbydol 

Nama sebenar saya Norayu Bt Mohd Yusof tapi dalam blog
lebih dikenali sebagai Cik Barbydol je. Saya bkerja 
sebagai Tutor IT so sy nie bukanla garang sngat taw..
Lembut aje.hehehe...Saya nie suka layan movie n kuat beragan 
nk kawen ngn putera raja.Selain 2 juga saya nie kuat melantak. 
Suka makan KFC n Pizza.

 Why saya buat blog 

Haaaa nak taw sebab pe saya suka buat blog??? pada dasarnye
saya x taw sangat pun wat blog nie.Bila tgok blog 
kawan2 nie mcm best je leh tukar2 template pink macam 
myspace n selain 2 dapat ramai kawan2 dari 
blog taw contohnye follower la.

Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri 
Dalam Dunia Blog ??

Ok korang msti nk taw siapa yg telah menarik saya
menceburkan diri dalam dunia blog?? My Best Frenz Fazly.
Dialah yg invite saya buat2 blog nie. Nak taw sb pe dia buat blog 
sebab rajin tgk cite KISAH KAISARA cakap jelez 
tgok blog dia comel2 pink.huhuhuuhu. ^^

Ok that 4 all cik barbydol nie berceloteh jadik jom la
masuk SEGMEN Lyssa nie :P



19 comments :

  1. comel laa blog awak :] singgah dari segmen yg sama. jemput singgah blog saya :] SELAMAT PERKENALAN XD

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  3. ai.. dtg dr segmen yg sma..
    slm knl..
    dne follow.. :))

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama...

    salam perkenalan =)

    http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  6. hye singgah sini dari segmen yang sama. done follow u tau. jom terjah blog saya pulak. hehehe

    ReplyDelete
  7. Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
    Happy blogging....

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  9. dri segmen sama..dtg bertandang kat sini~

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  10. Salam,sya dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..^_^
    http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  11. hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  12. leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

    serbu blog leen jugak ye :)

    http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  13. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  14. walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

    http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  15. marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal dear :)

    kamu sgt chumil :)

    happy blogging ya? :)

    ReplyDelete
  17. salam kenal..

    saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol