Thursday, July 14, 2011

♥ Klik Klik Klik ♥




Budak Gemuk Berposing 

Cantik x pix atas nie?? pix yg cntik ke owg nye?? ^^ (*gedik n perasan sekejap*)
 huhuhuhu aku snap sendiri n Design sendiri logo 2 NOT COPY PAST k...
By the way aku nk cite kt korg aku suka cgt berposing..
tambah2 pantang nampak camera laju je nk tumpang skaki..
klo dekt fb aku dulu penuh folder gambar aku n mcm2 gye..
Now aku xd FB skung pkai FB boy aku je coz dah deleat akaun..
Nk jge ati boy pnye pasal aku snggup deleat akaun FB..
WAWAWAWAWA sad sekejap..

Korang  Perasan x LOGO FOR TERATAK KASIH dekt pix atas 2??
cantik x?? klo cantik comment klo x cntik pn comment jugak...
coz aku nk taw pe kekurangan la...first design kn mstila was2..org yang pndai design2 nie lagi cntik dari yang aku pnye nie.. Aku cube jugak trai wat Logo Teratak Kasih nie.. Followeer aku dah 33 dah skung 2pn aku dah besyukur dri dulu 
ad 4 org mcm2 follower..2pn my best frend..yang skung bzy mengalahkan menteri
jarang dah jumpe aku..kwan sperjuangan time aku praktikal..dialah
banyak tunjuk ajar dekt aku psal bloger..
Thx sahabat sb tolong tunjuk ajar.

Yang bulat tengah2 tu adalah T & K tp aku combinekan
 jadik mcm 2la..ok ke aku wat nie?? mcm huduh plak..
huhuhuhu ^^ at lest aku trai..
klo korg suka like kt bawah nie n comment terus k..

No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol