Thursday, May 5, 2011

♥ SAYA N SHAWL ♥

Why saya suka pakai shawl....?? sb senag nk pakai xpayah nak gosok2 tudung...category shawl xpyh bergosok

♥ SHAWL CRUMPLE / SHAWL SUBANG ♥


niela contoh shawl crumple or shawl subang klo nk pangil... depends la klo spe2 nk pkai shawl jenis nie pakai je mcm mn pn tetap nampak cntik. tp yg sushnye sb jenis crumple nie leh nmpak belakang la seb tudung dia pendek..boleh di ejas bagi xnmpak belakang...

♥ SHAWL ROSE ♥

Seterusya shawl jenis Rose yang nie paling comel bli dri on9 shop dri kak sewry cantik n comel nie..bile pakai
 je rse sejuk xrse panas seb kain dia halus sgt...


nie rupa shawl rose...nmpak besar je bunga rose nmpak anggun dan begaya..tp dalam pix nie mulut aku like a duffy duck huhuhuhu ^ ^ so shine...

♥ SHAWL BENAZIR ♥

yg nie plak jenis simple pnye shawl tp npak nice je...yg nie aku minat sgt2 sush sgt nk crik...sb da abis stock..tp alhamdulillah dpt jugak aku beli dri kak wafico bli secre on9 jugak..


sesuai dipakai inner cotton warna pink + purple memg masyuk huhuuhhu... ^ ^

♥ SHAWL COTTON ♥

yg nie plak shawl cotton ad bentuk tulisan n pe2 jela...tp aku ad 2 helai shawl cotton nie mcm2 jenis seb harga dia pn murah je dalam RM 8.00..


nie shawl cotton tp shawl pinjam je nie huuhuhuhu...dri cik salmah my fwenzz...
klo nak taw aku memg gila shawl....sebulan sekali msti beli.klo nk bli 2 rambang je mate rse nk borong abis...hehehe.. ^ ^ trai la pkai shawl sume cntik xd yg x cntik ...



No comments :

Post a Comment

Assalamualaikum...
Sila tinggalkan Comment anda ^^

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol