Tuesday, March 24, 2015

WELCOME TO THE WORLD MOHAMAD IFFAT HAZIQ




....Assalamualaikum....
Dah lama tak update blog ayu yang kusam nei.. alhamdulillah PENANTIAN dalam 
keluarga kami muncul orang baru dalam rumah kami. Si comel bam..bam.. 
Congrate acu u get son cute. May ALLAH bless you Acu. Penantian selama 3 tahun 
alhamdulillah anak sedara mu ini tumpang happy sekali ok..


Ini lah mama & papa Haziq.. comey x kita.. ngeee.. Kenduri semalam semuanya berjalan 
dengan lancar. seramai 200 orang yang hadir Majlis Aqiqah termasuk sedara mara
dan kawan-kawan ku yang hadir semalam. Thank You very much !! muahhh.. 
Dah macam rupa orang kahwin je.. ^ ^




Tarikh aqiqah Haziq jatuh pada Hari Ibu sedunia.. Ayu ucapkan selamat Hari Ibu
ye.. Ayu sayang ibu sangat.. tanpa ibu.. ayu tak akan berada di sinie.. Kami raikan sekali
dengan potongan kek bersama ibu-ibu.



... Wajah-wajah ibu ...


Tak lupa juga korang yang hot nie. Kawan seperjuangan zaman study (praktikal).
Thank you Lie & Che Wan datang. 

Ibuku yg baik...Maafkan aku, jika pernah melukai perasaanmu.Maafkan aku, selalu mengecewakanmu.Maafkan aku, anakmu ini.

Monday, March 23, 2015

IN MAGAZINE EDISI JUN 2013





...Assalamualaikum...

Terlebih dahulu ayu nak ucapkan terima kasih kepada Majalah Remaja sebab memilih blog ayu menjadi ruangan blogspot keluaran 1 JUN 2013. Macam tak percaya blog Cik Doll masuk Remaja kome. Yang paling terujanya satu page tu blog Cik Doll je. Semalam just saja-saja membelek majalah remaja trai tengok-tengok punya la terkejut dalam ruangan blogspot 
"FANTASIA AYU BARBYDOL"
menjerit la apa lagi kat kedai tu mujurla tak ramai orang. Over kan  cik Ayu Barbydol kita nie heheheehe ^^



Entry yang di paparkan di ruangan blogspot ini berkaitan dunia mendesign Cik Doll. Dah sedia maklum ayu banyak memperbanyakkan design blog. Perasan tak siap bagi markah lagi tu. Alhamdulillah jadila 4/5 kira banyak jugak tu kan ??

Kalau korang nak baca lebih lanjut pasal BLOG AYU BARBYDOL di  REMAJA apa tunggu lagi cepat-cepat pegi beli edisi JUN 2013. Tq Remaja memilih Blog Ayu Barbydol dalam ruangan blogspot beribu orang dalam dunia blogger ayu terpilih. 

Terima Kasih !!

 

Since 2010-2017 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol