Monday, March 26, 2012

Kami Bertiga


Yesterday kami bertiga hangout sama-sama. Dah lama la x kuar berdating dengan diorang nie
selalunya kami berempat. Melisa x dapat la plak nk join sebab alwayz bzy dengan asygment.
Insyallah nanti ada rezeki kita hangout lagi k.. ^^

Firstly kami pegi Jaya Jusco tengok wayang dulu cite 7 Petala Cinta. Best giler la
saya leh bagi 4 bintang la.  Ada la sahabat bloger saya nie Aimi Farhana.
dia pun teriak bukan dok main aishhh.. Mengata orang pandai awak sendiri pun 
xtahan kesat-kesat air hingus sebab sedeh la. Serius x tipu.


Klo berjalan x sah klo x berposing kan ?? edit je nie bagi nampak kuruih tapi
hakikatnya awak nie temok le. Lepas pegi JJ kami pegi Taman DR wat shoot
la plak kat sana kan ?


Nie la kami like budak sekolah. Di kiri Penolong Ketua Kelas. Tengah Guru Kelas.
Di kanan Ketua Kelas. Ada x mcm muka kanak-kanak riang ?? Photo nie khas
untuk majalah sekolah kanak-kanak riang punya. Hehehe 


I like this picture candid la orang putih kata. Cuaca time tu pun dah mendong.
Ipoh always nk hujan je. Insyallah next time kita jumpe lagi korang kat 
Lumut plak kita hangout sama2 ^^ 

 

Sunday, March 11, 2012

Design Header Untuk Husna & Adik SchaSya Aisya



Ada dua header yang saya designkan xd masa nk update blog skarang.
Always bzy mengalahkan menteri la plak. Tema kedua-dua header 
pink jugak. Stay sama juga x berubah-ubah permintaan yang minat sangat 
warna pink. Siapa yang x suka pink kan warna yang agak lembut gitu :P


Yang nie header di tempah dari kawan baik saya sendiri Husna kami kenal time saya 
duduk Gerik study dekat sana. Tq husna :)


Header nie di tempah dari Adik SchaSya. Terima kasih banyak-banyak sebab
tempah header dari Ayu Barbydol. Senang-senang singgahla 
blog mereka ye :)

Friday, March 9, 2012

Shoot Untuk Ayu Barbydol Collection


Alhamdulillah baru semalam saya shoot untuk Bisness On9 saya 
Ayu Barbydol Collection. Saya berniaga secara kecil-kecilan.
Jika anda berminat ingin membeli handbag below RM50 sahaja.


Ini adalah pic untuk handbag barbydol. Tinggal lagi dua saja lagi tinggal warna
Peach and Yellow.. So grab now !! fill form at Ayu Barbydol Collection
Series buyer only ^^

Thursday, March 1, 2012

Header-Header Ku Yang Tomot


Nape ye sebut header yang tomot nie kan? Yela selalu design header orang 
yang oder nampak tomey je bila awak punya macam comot2 je taw.
Tadi saya design header terbaru untuk Ayu Barbydol punye.


Adakah ia nampak terlalu kelakar mcm ada tanduk kerbau la plak.huhu..
dah xd idea untuk mendesign terlalu blur la orang katakan.


Yang nie header lama masa tema blog saya warna purple gilr. Alahai rasa nk tukar 
yang warna lain tu tukar pink plak. 
Apa pendapat korang yang mana lagi cantik ye header yang saya desigkan ?

 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol