Friday, July 29, 2011

♥ Mengedik With My Beloved Fwez ♥



     Inielah kami

Mengedik di JJ berposing bukan main lagi..exspecially si Fyna nie
diala yang paling over n gotches dari kami...hehehe...
appy x terhingga wawawawawa...


  Me n Amy

Niela Amy besty terhebat...hehehee junior ku at 
Kolej Komuniti Gerik.now Amy praktikal at my Office 
MASCOM IT POINT..perasan x aku sudah makin demokk??? aduaiiii
xtawla makin lme makin kedempol je aku nie kn?? ^^


  Cok ce wayyyy

hehehehe nmpak kelakar time nie...time Amy nk snap kami say
123 automatik angin tiup kami...
Fyna tersimpul malu sampi ttp muka...best giler time nie...
shawl yg kami peragakan berterbagn..
yg pling ketara Kak Fazilah huhuhu.. ^^

*kawan2 ku len kali kite jalan2 lagi k luv u all...korang memg terbaik... ^^

Wednesday, July 20, 2011

♥ Saya Sayang Papa Saya ♥




 Lub u Papa 

Alhamdulillah kami berbaik balik..syg papa sgt2...
skung aku kne pikir secara positif tetang dia..
mn de miera dalam kamus idup dia..aku je yg salah faham n pikir bukan2..
sp yg x marah klo bf kite yg kite syg sgt2 ad girl len??
msti terkejut kn???

pada 20/7/2011 jam 5.30 papa kol aku...
say I LUV U...terharu sgt2...syg sgt2 kt papa..hope
 ubungan kami kekal sampi ble2...sab2 nie papa nk dtg ipoh
hureyyy ^^ papa nk dtg tgok mama..

2 month x jumpe...alhamdullilah dpt jugak jumpe..
my luv papa ad lawan bola at stadium ipoh..
aku msti dtg tegok n bg saport untuk papa..cayok2 papa...
hope dpt jringkn gol bnyk2 n ad rezeki dpt jadik pemain bola sepak perak..
semasa penilaian dibuat nanti.
meng mama belanja KFC ^^ hehehe...

*kesimpulan dekat sinie..kite perlulah mempercayai pasangan kita ok ^^ *

Thursday, July 14, 2011

♥ Klik Klik Klik ♥




Budak Gemuk Berposing 

Cantik x pix atas nie?? pix yg cntik ke owg nye?? ^^ (*gedik n perasan sekejap*)
 huhuhuhu aku snap sendiri n Design sendiri logo 2 NOT COPY PAST k...
By the way aku nk cite kt korg aku suka cgt berposing..
tambah2 pantang nampak camera laju je nk tumpang skaki..
klo dekt fb aku dulu penuh folder gambar aku n mcm2 gye..
Now aku xd FB skung pkai FB boy aku je coz dah deleat akaun..
Nk jge ati boy pnye pasal aku snggup deleat akaun FB..
WAWAWAWAWA sad sekejap..

Korang  Perasan x LOGO FOR TERATAK KASIH dekt pix atas 2??
cantik x?? klo cantik comment klo x cntik pn comment jugak...
coz aku nk taw pe kekurangan la...first design kn mstila was2..org yang pndai design2 nie lagi cntik dari yang aku pnye nie.. Aku cube jugak trai wat Logo Teratak Kasih nie.. Followeer aku dah 33 dah skung 2pn aku dah besyukur dri dulu 
ad 4 org mcm2 follower..2pn my best frend..yang skung bzy mengalahkan menteri
jarang dah jumpe aku..kwan sperjuangan time aku praktikal..dialah
banyak tunjuk ajar dekt aku psal bloger..
Thx sahabat sb tolong tunjuk ajar.

Yang bulat tengah2 tu adalah T & K tp aku combinekan
 jadik mcm 2la..ok ke aku wat nie?? mcm huduh plak..
huhuhuhu ^^ at lest aku trai..
klo korg suka like kt bawah nie n comment terus k..

Tuesday, July 12, 2011

♥ Adam & Nur ♥



Cinta Adam & Nur

Petikan dari filem Nur Kasih.. alangkah bahgia n romantiknye cinta Adam 
kepada Nur.Cinta yang tiada penghujung sehingga menghembus
 nafas terakhir.Cinta yang suci akan kekal selamanye. Aku tgok filem Nur Kasih 
nie sampai menitis air mata betapa hebatnye 
cinta Adam & Nur. 

Lakonan Adam dalam filem Nur Kasih 
dibintangi oleh Remy Ishak yang cute n hensem nie...
Nur pula Tiz Zaqiyah yang paling cantik ble dpkai tudung.
Paling menyentuh perasaan dihati aku nie Adam sanggup cari cincing nikah Nur
yang hilang semasa letupan di Jordan menyebabkan Adam mengalami 
Kecelakaan yang agak teruk.

Cinta yang suci datangnye dari Allah S.W.T. klo cinta 
kepada kecantikan beerti cinta kepada Tuhan. Aku berharap cintaku nie 
bersama ngn dia akan kekal selamanye sehingga menghembuskan 
nafas ku yang terkhir.Aku akan sentiasa mengingati 
janji2 ku kepadanya..selame 2 tahun aku menyintai dia 
ngn penuh ketaatan & kasih syg.

"JIKA DIA BUKAN MILIK KU KAU LENYAPKANLA PERASAAN CINTAKU PADANYA"
ALLAH HUAKKBAR..

Thursday, July 7, 2011

♥ Kegemukan Melanda ♥


Tidak !! 
I'm fat now..aduhai mcm mn la aku leh jadik gemok sgt nie...
malu..malu..malu..n terus malu...
Ai reader cube tgok rupa ku sebelom n skrg.. ^^




nie pix ku yg sebelum2 nie adakah time nie aku dah nmpak 
gemoknye???



OK now skung nie keadaan ku yg terbaru semakin debab..
selame 6 month duduk ngn opah aku jadik mcm badak sumbu...
kegemukan yang melampau sagt...TIDAK !!
i want my body back..yg slim n kenik mcm dulu..
rindu badan ku yg kurus dlu..now 60kg...berbeza dr 40kg dulu..
nek 2 kati lemak dalam perut aku nie...dah trai diet tp mcm nie la jugk...
hope bulan ramadhan yg coming soon nie dpt la balik body aku nie...




 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol