Thursday, March 24, 2011


Pada 13/03/2011 hari persandingan Acu di rumah kami..kami sekeluarga da macam penyanyi boria je semua ikut tema purple...yg gerbang dekat belkang 2 ayah kami yang buat...yg bunga2 2 ibu and makyong yang buat..nampak mcm sewa je kn?? sume buat sendri x tempaah kt spe2 pn sip bajet la katakan...ad sorang tertingal xdapat nk posing si nurul entah kmne dia hilang...hehe dia memg buas skit..anak makyong..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Muke wanted time Kenduri 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


::: Nurui :::


::: Memei :::


::: Mashitah :::

Wednesday, March 16, 2011

ASSALLAMUALAIKUM...
Dah lame x mengupadate blog...hari nie aku nk mengupload wedding card yang aku design sendri untuk wedding card acu pada 13/03/2011 pada tarikh persandingannye. Memang bestla time kenduri 2 letih sangat2.Ramai la sedara mare datang fuhhh letihnye melayan tetamu yang hadir.Nasi minyak abis licin..huuhuhu cedey xdpt mrse mkn nasi minyak org catring buat..


Niela contoh wedding Card acu yang aku design sendri simple je aku buat...
cntik x?? huhuhuhu....klo cntik commentla...



Yang nie la pegantinnye...Nmpak sweet kn??
hope Acu apy n kekal smpi ke akhir hayat.Amin....



::: Hope mereka kekal ke akhir hayat :::



 

Since 2010-2016 | Copyright by © Ayu Barbydol. Design by me Ayu Barbydol